la xarxa

És una plataforma multimèdia que proporciona continguts i serveis a més de 200 ràdios, televisions i mitjans en línia locals d’arreu de Catalunya.
#el far

De dilluns a divendres de 16:00 a 18:00 h.

Magazín marítim de Catalunya. Tot sobre la Mediterrània.

L’actualitat del mar, la pesca, els esports nàutics, la música, les tradicions, etc…

PODCASTS »

#reguem reggae

Els dilluns de 22:00 a 24:00 h.

Programa musical amb especial atenció a l’escena reggae al territori, amb entrevistes, novetats, agenda de concerts, esdeveniments i festivals.

Produït per Ona La Torre

PODCASTS »

#jazz it

Els dimarts de 20:00 a 22:00 h. i els dijous remissió [rp] de 20:00 a 22:00 h.

Programa amb un esperit molt eclèctic, dona cabuda als nombrosos corrents que ha tingut el jazz en poc més de 100 anys: des del New Orleans fins al postbop, passant pel swing, bebop o el free jazz. ‘Jazz It’ també mostra un especial interès per les anomenades ‘músiques improvisades’ i per aquelles fusions del jazz amb d’altres estils d’arreu del món.
El programa suposa una hora de la millor música del jazz amb un toc didàctic i entretingut.

Dirigit i presentat pel músic Enric Carreras de Beteve.cat

PODCASTS »

#red hot blues

Els dijous de 20:00 a 22:00 h.

El blues més actual nacional i internacional en els seus diferents estils country blues, jumpin blues i molts mes, el programa també aposta per altres gèneres interessants com són el boogie woogie, soul, r&b, gospel o swing.
Cada setmana presenta novetats discogràfiques d’arreu del món,també entrevistes amb bluesmens nacionals i concerts en directe als estudis de la radio.
També s’hi pot escoltar una interessant selecció de blues clàssic, la història del blues amb les grans llegendes que va des dels anys 20,s als 70,s.

Presentat per Josep Palmada de ràdio Vilafant.

PODCASTS »

#coblejant

Els dissabtes de 8:00 a 09:00 h.

És tracta d’un programa de ràdio Calella, musico-cultural de sardanes i música per a cobla que fusiona la part més tradicional de la cultura popular amb el dinamisme d’una producció jove i desenfadada.
El programa té una visió global i ofereix una perspectiva general del món de la cobla i la sardana.

PODCASTS »

#sons a cau d’orella

Els dissabtes de 9:00 a 10:00 h.

L’havanera i el cant de taverna són els protagonistes absoluts. Compta amb diverses col·laboracions de persones del món de l’havanera i el cant de taverna que el converteix en una travessia incansable per aquests gèneres musicals. Fonamental per a qualsevol amant d’aquest gènere musical.

Dirigit per Joan Brugués i Casademont de ràdio L’Escala.

PODCASTS »

Pin It on Pinterest

Share This