la xarxa

És una plataforma multimèdia que proporciona continguts i serveis a més de 200 ràdios, televisions i mitjans en línia locals d’arreu de Catalunya.

reguem reggae

Dilluns de 22:00 a 23:00 h.

Des d’Ona La Torre produeixen un programa musical per a La Xarxa amb especial atenció a l’escena reggae al territori, amb entrevistes, novetats, agenda de concerts, esdeveniments i festivals.

PODCASTS »

jazz it

Dimarts de 20:00 a 21:00 h. i els dissabtes remissió [rp] de 20:00 a 21:00 h.

Programa de Betevé dedicat a la música jazz conduït per Jaume Tauler.

PODCASTS »

ruta 66

Dimecres de 20:00 a 21:00

Un programa de ràdio dedicat a diferents estils de música americana (Rock, Country, Folk, Blues, Rock & Roll, Rockabilly, Bluegrass, Hard Rock…).
El nostre espai radiofònic inclou clàssics, novetats discogràfiques, un cop d’ull al èxits, versions, concerts, l’artista de la setmana…

PODCASTS »

red hot blues

Dijous de 22:00 a 23:00 h.

Red Hot Blues és un programa dirigit per en Josep Palmada, des de l’any 1996.

S’hi pot escoltar el blues més actual nacional i internacional en els seus diferents estils country blues, jumpin blues i molts mes, el programa també aposta per altres gèneres interessants com són el boogie woogie, soul, r&b, gospel o swing.

Cada setmana presenta novetats discogràfiques d’arreu del món, també entrevistes amb bluesmens nacionals i concerts en directe als estudis de la radio.

També s’hi pot escoltar una interessant selecció de blues clàssic, la història del blues amb les grans llegendes que va des dels anys 20 als 70.

PODCASTS »

primera llista

Divendres de 17:00 a 19:00 h.

Els 40 èxits de Primera Fila en format radiofònic amb en Marc Clapés. Repassa cada setmana les cançons que més triomfen arreu del planeta, així com els artistes de casa que més ens agraden.

PODCASTS »

cocodril club

Dissabtes de 18:00 a 20:00 i diumenges de 18:00 a 20:00,  remissió del programa de la setmana anterior.

Cocodril Club amb Albert Malla. La història del pop-rock.

Les cançons convertides en himnes … i la vida, el treball i les curiositats dels seus protagonistes.

En antena ininterrompudament des d’octubre de 1993 per diverses cadenes autonòmiques i emissores locals de Catalunya.

PODCASTS »

sons a cau d’orella

Dissabte de 8:00 a 9:00 h.

L’havanera i el cant de taverna son els protagonistes d’aquest espai musical presentat per Joan Brugués des de Ràdio l’Escala.

PODCASTS »

coblejant

Diumenge de 8:00 a 09:00 h.

Programa  conduït per Queralt Pedemonte des de Ràdio Calella, dedicat al mont de les Sardanes, les cobles i tot el que els envolta.

PODCASTS »

Pin It on Pinterest

Share This