podcast #SOM MAR

Programes i podcasts dedicats a la salut integral al mar i la xarxa de custodis de la Mediterrània

www.sommar.cat

PODCAST DESTACAT !!!
#01

Presentació de l’associació SOM MAR de Llançà

#08

Valerie Espinasse i Pau Calero entrevisten a les banyistes de La Farella, parlant amb en Miquel Sunyer sobre salut i mar, també amb Josep Lloret sobre la Càtedra Oceans i ens porten la recepta de la llançanenca Siseta Mallol.

#06

CUSTODIA i PRESERVACIÓ DEL MAR
Parlem amb Manel Gazo de SUBMON, Sílvia Barris regidora de Medi Ambient a l’Ajuntament de Llançà, amb Deli Saavedre sobre el projecte Rewilding Europe i amb el director de Parc Natural del Cap de Creus.

#07

Valerie Espinasse i Pau Calero, parlen de Dones de Mar a l’últim programa de la temporada amb; Sònia Cervià, biòloga i nadadora, Elvira Pujol, l’última faronera del Cap de Creus i amb Pat Bros, pescadora.

#04

Especial Mar net. Conduit per Pau Calero i Valérie Espinasse tene de convidats a Maria de Platges Netes, Salva Manera de Pescaplastik, Job Falcó de Tintoreres i Irene Alvarez de Quevedo

#05

Especial Mar de lletres
Avui parlem amb la Salut Clapés sobre el procés d’escriptura d’un poema per a la revista Niu Empordà, amb Josep Maria Gros de la llibreria del Port de Llançà, amb en Gerard Fulcarà sobre el seu “Bateig de Mar”, amb en Mutur sobre “Doce kayaks de mar azules en Portlligat” i també Històries de Mar de Manel Teodoro.

#02

El grup de treball de Voluntariat de Som Mar amb la nostra convidada especial: Irene Alvarez de Quevedo, biòloga marina.
Les algues a l’alimentació, amb una deliciosa recepta d’arròs caldós. Etc.

#03
Sabies que a les platges molt turístiques s’ha trobat l’equivalent de 190 kilos de crema solar al mar?

Pin It on Pinterest

Share This