podcast #CUINA DE NADAL

Cuina de Nadal amb els restaurants de Llançà

RESTAURANT ELS PESCADORS
Lluís Fernández

Canelons de nadal amb tofona

RESTAURANT EL VAIXELL
Joan Calsina

Soufflé coulant amb mel de romanÍ

RESTAURANT CAN QUIM
Joaquim Pi

Tronc de nadal

RESTAURANT CAN NARRA
Josep Cervera

Anec mut amb murgules

RESTAURANT PACU-PACU
Francesc Fàbrega

Anec mut amb naps negres o salsafins

RESTAURANT EL FLOC
Susi Fabregó

Pasta fresca amb garotes

RESTAURANT MIRALLES
Pep Rius i Carme Rius

Pollastre amb escamarlans

RESTAURANT VORAMAR
Aitor Margarits

Sopa de menuts de gallina com la feia l’avia

RESTAURANT BAR KO
Joan González

Llamantol amb cargols

RESTAURANT L’ATELIER
Raúl Guerrero

Còctel de gambes diferent

BUFET COSTA BRAVA
Roser Fernández

Cuixa de xai al forn amb prunes

RESTAURANT LBAR
Julio Estela

Pollastre rostit amb espardenyes

LA BARRA
Sergi Negre

Melós de vedella amb parmentier de patates

ROSTISSERIA LLANÇÀ
Imma Rodríguez

Rostit de nadal de pollastre de pagès

EL TALLERET DE CREPS
Laura Margarits

Crep de gambes de la tita

Pin It on Pinterest

Share This