podcast #CUINA DE NADAL
Cuina de Nadal amb els restaurants de Llançà
RESTAURANT ELS PESCADORS
Lluís Fernández
Canelons de nadal amb tofona
RESTAURANT EL VAIXELL
Joan Calsina
Soufflé coulant amb mel de romanÍ
RESTAURANT CAN QUIM
Joaquim Pi
Tronc de nadal
RESTAURANT CAN NARRA
Josep Cervera
Anec mut amb murgules
RESTAURANT PACU-PACU
Francesc Fàbrega
Anec mut amb naps negres o salsafins
RESTAURANT EL FLOC
Susi Fabregó
Pasta fresca amb garotes
RESTAURANT MIRALLES
Pep Rius i Carme Rius
Pollastre amb escamarlans
RESTAURANT VORAMAR
Aitor Margarits
Sopa de menuts de gallina com la feia l’avia
RESTAURANT BAR KO
Joan González
Llamantol amb cargols
RESTAURANT L’ATELIER
Raúl Guerrero
Còctel de gambes diferent
BUFET COSTA BRAVA
Roser Fernández
Cuixa de xai al forn amb prunes
RESTAURANT LBAR
Julio Estela
Pollastre rostit amb espardenyes
LA BARRA
Sergi Negre
Melós de vedella amb parmentier de patates
ROSTISSERIA LLANÇÀ
Imma Rodríguez
Rostit de nadal de pollastre de pagès
EL TALLERET DE CREPS
Laura Margarits
Crep de gambes de la tita