podcast #CUINA DE LLANÇÀ
Cuina amb els restaurants de Llançà

RESTAURANT ELS PESCADORS
Lluís Fernández
Arròs de llagosta
RESTAURANT EL VAIXELL
Joan Calsina
Risotto
RESTAURANT CAN NARRA
Pep Cervera
Calamarsets amb botifarra negra i favetes
RESTAURANT BARKO
Joan González
Amanida de verat escabetxat
RESTAURANT PACU PACU
Francesc Fàbrega
Calamarsets amb botifarra negra i favetes
ROSTISSERIA LLANÇÀ
Imma Rodriguez
Croquetes de pollastre a l’ast
L’ATELIER
Raül Guerrero
Carpaccio de gambes
EL TALLERET DE CREPS
Laura Margarits
Crep de xocolata amb maduixes
LA BARRA
Sergi Negre
Truita de patates amb pop a la gallega
RESTAURANT CAN QUIM
Quim Pi
Vieira amb parmentier de patata i papada ibèrica
RESTAURANT MIRALLES
Pep Rius
Cargols a la Gormanda
RESTAURANT VORAMAR
Aitor Margarits
Vieira amb parmentier de patata i papada ibèrica
BUFET COSTA BRAVA
Roser Fernández
Llom de bacallà confitat amb samfaina