podcast #CUINA DE LLANÇÀ

Cuina amb els restaurants de Llançà

RESTAURANT ELS PESCADORS

Lluís Fernández

Arròs de llagosta

RESTAURANT EL VAIXELL

Joan Calsina

Risotto

RESTAURANT CAN NARRA

Pep Cervera

Calamarsets amb botifarra negra i favetes

RESTAURANT BARKO

Joan González

Amanida de verat escabetxat

RESTAURANT PACU PACU

Francesc Fàbrega

Calamarsets amb botifarra negra i favetes

ROSTISSERIA LLANÇÀ

Imma Rodriguez

Croquetes de pollastre a l’ast

L’ATELIER

Raül Guerrero

Carpaccio de gambes

EL TALLERET DE CREPS

Laura Margarits

Crep de xocolata amb maduixes

LA BARRA

Sergi Negre

Truita de patates amb pop a la gallega

RESTAURANT CAN QUIM

Quim Pi

Vieira amb parmentier de patata i papada ibèrica

RESTAURANT MIRALLES

Pep Rius

Cargols a la Gormanda

RESTAURANT VORAMAR

Aitor Margarits

Vieira amb parmentier de patata i papada ibèrica

BUFET COSTA BRAVA

Roser Fernández

Llom de bacallà confitat amb samfaina

Pin It on Pinterest

Share This