podcasts #CULTURA

Programes culturals, llibres, pel·lícules….

Programes culturals, llibres, pel·lícules….

ENTREVISTA STREET ART CARLES BROS 09-02-2022

Entrevistem a Carles Bros perquè ens expliqui el projecte d’art al carrer que està preparant com a comissari junt amb l’Ajuntament de Llançà.

Entrevista amb Habibi

Amb motiu del “Afonz Festival” que es durà a terme a Llançà el dissabte 2 d’octubre, la col·laboradora de Ràdio Llançà, Elisenda Guisset, entrevista a l’organitzador de l’esdeveniment i cantant Habibi.

Laura de Arcos entrevista a Núria Graham

La col·laboradora de Ràdio Llançà, Laura de Arcos, entrevista a Núria Graham amb motiu del concert que oferirà al Pati de l’Abat de Llançà el dissabte 25 de setembre a les 7 de la tarda.

 ENTREVISTA a FERRAN PALAU

Amb motiu del concert que oferirà a “El Pati de l’Abat” de Llançà el dissabte 12 de juny, la col·laboradora de Ràdio Llançà Laura de Arcos, conversa amb Ferran Palau.

 ENTREVISTA A Mª Teresa Noguera i Jordi Rallo

Amb motiu del concert que oferiran a la Casa de Cultura de Llançà el dissabte 5 de juny, la col·laboradora de Ràdio Llançà Laura de Arcos, conversa amb  Teresa Noguera i Jordi Rallo, cantant i percussionista de la formació de Jazz i Fusió “M. Teresa Noguera Quartet”.

 ENTREVISTA A LU ROIS

Amb motiu del concert que farà el dissabte 22/05 al Pati de l’Abad de Llançà, la cantant Lu Rois, l’actriu i col·laboradora de Ràdio Llançà, Laura de Arcos Palacios li fa una entrevista de caràcter personal i artístic.

ENTREVISTA A CARME SANSA

Entrevista de caràcter personal, artístic i sobre l’obra de teatre ” Isabel cinc hores “, representada a la Casa de Cultura a càrrec de Laura de Arcos

 ENTREVISTA A ROGER PERA

Entrevista de caràcter personal, artístic sobre l’obra de teatre “Quina feinada” a càrrec de Laura de Arcos, actriu i col·laboradora de Ràdio Llançà

UNA TARDOR DE LLIBRE

Manel Menéndez ens parla de l’activitat cultural organitzada per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Llançà

 CINEFÒRUM LLANÇÀ 2020/21

La Maria i en Yosi ens presenten la primera pel·lícula de la 3à. temporada, “El Cuarteto” de Dustin Hoffman

“TANNHAÚSER SQUARE”

Espai sobre pel·lícules, sèries i el món que les envolta. Recomanacions i crítiques a càrrec d’en Jacob Hernández

FINAL SEASON 2020

Pin It on Pinterest

Share This